Over ons

Dé digitale revolutie in dyslexiebehandeling

Asgaard Saga is ontwikkeld door De Lerende Mens en in samenwerking met prof. dr. Harold Bekkering (hoogleraar sociaal-cognitieve neurowetenschappen aan het Donders Instituut voor Hersenen, Cognitie en Gedrag van de Radboud Universiteit Nijmegen), Berkel-B en Hulan. De behandelprincipes die in het programma aan bod komen, zijn gebaseerd op (recentelijke) wetenschappelijke inzichten en op basis van onze jarenlange praktijkervaring.

 

Al meer dan 2100 kinderen werken al met dit vooruitstrevende programma.

De mensen achter Asgaard Saga

Asgaard Saga is een product van De Lerende Mens. Wij gebruiken inzichten uit de wetenschap om educatieve producten te ontwikkelen in samenwerking met de Radboud Universiteit. De start-up is een samenwerking met de Radboud Universiteit. Hierdoor kan De Lerende Mens gebruik maken van de kennis en faciliteiten van de Radboud Universiteit en de meest recente wetenschappelijke kennis en inzichten toepassen in haar producten.

 

De Lerende Mens bestaat uit een enthousiast team die allen hetzelfde doel voor ogen hebben. Wij stellen ons graag nader aan je voor.

Harold

Harold

Hoogleraar

Prof. dr. Harold Bekkering is hoogleraar sociaal-cognitieve neurowetenschappen aan het Donders Instituut voor Hersenen, Cognitie en Gedrag van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij vindt het belangrijk om wetenschappelijke kennis en innovatie door te geven aan de dagelijkse praktijk. Lees hier meer over Prof. dr. Harold Bekkering.

Pascal

Pascal

Technisch deskundige

Werkzaam in het lab van de Radboud Universiteit en expert in het programmeren van digitaal meten van reactiesnelheid en accuratesse.

Carol

Carol

Bedrijfsdeskundige

Jarenlange ervaring in het adviseren van profit en non-profit organisaties.

Jorna

Jorna

Zorgspecialst

Orthopedagoog generalist, jarenlange ervaring in zorg en onderwijs, ontwerper van de behandeltool.

Jan

Jan

Zorg- en bedrijfsdeskundige

Jarenlange ervaring als ondernemer in de zorgsector, gespecialiseerd in dyslexiezorg met een groot landelijk netwerk, bestuurlijk adviseur voor het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Actief in de dyslexiewereld. Pleit voor meer innovatie in de markt, die hard nodig is. Daarom continue bezig om verbeteringen door te voeren.

Sterker door samenwerken

Het laatste nieuws